• Tuoteryhmät
  • Sivut
0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita


Yritys - Autohuolto Jamant Oy


Kotisivut: www.jamant.com


Yrityksemme on perustettu 1993.


Ensimmäiset 8 vuotta toimipisteemme sijaitsi Lahnuksessa ja 2.4.2001 lähtien Nupurissa suuremmissa tiloissa.


Toimialaamme kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huolto ja korjaus, erikoisalana 4x4 ajoneuvot, sekä varaosien myynti.


Korjaamme moottorit, vaihteistot, jakovaihteistot, voimansiirron akselit ym. sekä teemme sähkötyöt, asennamme radiot ja puhelimet. Käytännössä meiltä saa mitä vaan autoihin liittyvää työtä, jos emme itse tee sitä mitä asiakas haluaa, yhteistyökumppanimme tekee sen (ajoneuvojen kolarikorjaukset, maalaukset, ruostevaurio hitsaukset, lisälämmitin korjaukset, ilmastointilaite- korjaukset ym.).


Katsastuspalvelu; suoritamme katsastustarkastuksia sekä katsastutamme (määräaikais-, muutos- ynnä muut katsastukset) asiakkaan ajoneuvon sopimuskatsastusasemallamme.


Yksinkertaisesti sanottuna: Jos asiakas sen haluaa, me hoidamme sen!


Yrityksen monitoimimies Jari Lehtinen on ollut mukana perustamassa Finnish Jeep Drivers´ Club ry:n vuonna 1991 ja toimi sen ensimmäisinä vuosina puheenjohtajana. Mutta kun perhe kasvoi, vaimo (joka nykyään on myös yrityksessä töissä toimitusjohtajana), 3 poikaa ja tytär, suuntautui kiinnostus enemmän omaan yritykseen.


Työn ohessa, kun aika sallii, entisöimme vuoden 1979 Jeep Wagoneer Limited-maasturia

Vakiovarusteet:
- AMC 360 cid (5,9 ltr) V8 -moottori
- TH-400 -automaattivaihteisto
- Quadra-Trac -jatkuva neliveto -jakovaihteisto
- Dana 44 -akselisto, edessä ja takana
- ilmastointi, vakionopeussäädin, ratin korkeussäätö, nahkaverhoillut penkit, puujäljitelmäteippaus kyljissä, värilasit, takalasinlämmitys, pyyhkimet  tihkuasennolla (säädettävä), kattoteline, ilmanohjain takana, tehostettu ohjaus, tehostetut jarrut: edessä levyt, takana rummut, kello, ym.